Finnsnes Catering

Sjømateksperten i Midt-Troms

Om oss

Finnsnes Catering AS ble starta opp i 1995. Vi ligger midt i Finnsnes sentrum. Nåværende eier og driver, Tor Alex, overtok drifta i juni 2006.
Tor Alex har lang erfaring fra jobber både  til sjøs- og land, har Kokkefagbrev og Stuertsertifikat og brenner for at ALLE kundene skal få en best mulig matopplevelse ved at han selv står for produksjon av Røkt-/Gravet Laks, tilvirking av Pepper-/Krydderlaks og Ørret (selvfanga vill ørret). Det er svært viktig at råvarene som benyttes er av topp kvalitet hvor prisen er av mindre betydning.
For å si det kort; Det vi gjør er håndarbeid med minimal bruk av ferdigprodukter som f.eks alle salat-baser skal “modne” o.s.v

Vårt moto er og vil alltid være:  Kunden er  ALLTID nummer 1 fordi uten kunder finnes det ikke visjoner og drømmer om ei fremtid som man ønsker!

Våre menyer

Koldtbord
Koldtbord

Det aller meste er «heimelaga» av bare 1.ste klasses råvarer og vi ønsker å presentere hver enkel anretning som et lite «kunstverk».
 

Konfirmasjon
Konfirmasjon

Sammensatt slik at de treffer både de litt yngre og de litt mer voksne gjestene. Konfirmanten får som regel siste ordet.

Koldtbord
Minnesamvær

Våre menyer er kun veiledende slik at dere kan sette sammen etter eget ønske. Det benyttes kun heimebakt brød til smøre maten.

Julemeny
Julemeny

Vår Marinerte Jule ribbe er svært spesiell.
Vi er stolte av vår julemat!

Fra og med 2024 vil Finnsnes Catering AS holde stengt i 2-to perioder hvert år.

1.ste periode fom 15.01. tom 28.02.

2.dre periode fom 15.07. tom 31.08

Utenom disse periodene har FC åpent ALLE dager med full drift.

Kontakt oss

For bestillinger og andre henvendelser.